minden, ami logisztika

Euro Logistics

Euro Logistics

Michal Malysa vezeti az Eurowag csoport külső és belső kommunikációját

2021. április 22. - Euro Logistics

Michal Malysa az Eurowag csoport új kommunikációs igazgatója. A szakember tizenöt piacon vezényli majd a cégcsoport külső és belső kommunikációját, beleértve a public relationst, a sajtókapcsolatokat, a munkáltatói márkaépítést és a közösségi médiát.

1dd47e31-f8a6-401b-b552-d5fb79fc9a6d.jpg

Mielőtt az Eurowaghez csatlakozott volna, az új igazgató közel négy évig dolgozott a Deloitte-nál, ahol a PR-tevékenységért és a külső kommunikációért felelt, azt megelőzően pedig öt évig töltötte be a Grayling ügynökség Public Relations igazgatói pozícióját. Michal jelentős kommunikációs tapasztalattal rendelkezik az üzleti tanácsadás, a technológia, az IT, a pénzügy és még további iparágak területén is. Az ügynökség előtt Michal nyolc évig újságíróként dolgozott a TV Nova, a Pražský deník, a Český rozhlas és a Česká televize sajtóorgánumoknál.

A Cseh Köztársaságban 25 évvel ezelőtt alapított, dinamikusan növekvő Eurowag Európa 15 országában nyújt fizetési és technológiai platformot a közúti fuvarozási iparág szereplőinek. A vállalat jelenleg 30 különböző országból, több mint ezer szakembert foglalkoztat.

„Tudom, hogy mindenki ezt szokta mondani, de én tényleg nagyon izgatottan várom az új pozíciómmal járó feladatokat. Az Eurowag egy belföldi cégként indított, rohamosan növekvő szervezet, amely folyamatosan innovatív technológiákat vezet be a mobilitásban, és rengeteg, nemzetközi háttérrel rendelkező, tehetséges embert foglalkoztat A vállalat bővülésének és jövőképének, valamint az itt dolgozó szakembereknek köszönhetően az Eurowag Európa határain túl is vezető fintech szereplővé fog válni. Nagy megtiszteltetés, hogy részese lehetek a vállalat történetének” – összegezte Michal Malysa, az Eurowag új kommunikációs igazgatója.

„Michal profilja tökéletesen illeszkedik a jövőképünkhöz és az értékeinkhez. Tapasztalata kétséget kizáróan óriási lendületet ad az Eurowag márkaépítésének és még gyorsabban haladunk majd vele afelé, hogy a mobilitási szektor innovatív és fenntartható technológiai vezetőjévé váljunk” – jelentette ki Martin Vohánka az Eurowag alapító vezérigazgatója.

Michal LinkedIn oldala itt érhető el: www.linkedin.com/in/michalmalysa.

A bejegyzés trackback címe:

https://logistics.blog.hu/api/trackback/id/tr7116509744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása