minden, ami logisztika

Euro Logistics

Euro Logistics

Az Eurowag egyesíti erőit a Last Mile Solutions társasággal, és turbó fokozatra kapcsolja e-mobilitási üzletágát

2021. február 18. - Euro Logistics

2021. február 18. – Az EUROWAG, a kereskedelmi szállítmányozási piac egyik vezető szereplője bejelentette, hogy növekedési céllal részesedést vásárolt a hollandiai székhelyű Last Mile Solution e-mobilitási platformban, amely Európa leggyorsabban növekvő ilyen vállalkozása. Az ügylet erősíti az EUROWAG pozícióját az e-mobilitási piacon, és megszilárdítja a fenntartható közlekedés központi szerepét a cég stratégiájában. Ezen együttműködés révén a két társaság egyesült erővel nyújthat iparágvezető e-mobilitási szolgáltatásokat ügyfeleiknek szerte Európában.  

martin_and_lms_for_the_press_release.jpg

„Célunk a közúti mobilitási iparág demokratizálása a technológiai forradalom révén. Az iparág, a társadalom és a környezet számára előnyös, fenntartható pénzügyi és technológiai megoldásokat hozunk létre. A Last Mile Solutionnel való partnerség hozzájárul az EUROWAG zöld célkitűzéseinek eléréséhez, és hangsúlyosabbá teszi az autóipar szerepét” – mondta Martin Vohánka, az EUROWAG vezérigazgatója

A Last Mile Solutions a legteljesebb körű független EV töltési és intelligens energiagazdálkodási platformot kínálja az e-mobilitás terén aktív vállalkozások számára Európában. Ügyfélköre számára a Last Mile Solutions több mint 37 000 hálózatba kötött töltőpontot üzemeltet, portfóliójába pedig több mint 150 000 aktív töltőkártya tartozik, felhasználókkal több mint 22 országban. Fejlett white label platformjával és iparágvezető szolgáltatásaival a Last Mile Solutions EV-töltési, autóipari, energiaipari és állami szektorbeli vállalatok számára teszi lehetővé, hogy ügyfeleiknek és az EV-k végfelhasználóinak olyan rendkívül megbízható EV töltéskezelő platformot tudjanak kínálni, amelynek középpontjában a kiváló végfelhasználói élmény áll.

 „A mobilitási iparág egyik piacvezetőjeként hiszünk abban, hogy természetes kötelességünk példát mutatni a fenntarthatóság felé tett erőfeszítéseinkkel, valamint azzal, hogy az erőforrásainkat olyan projektekbe és kezdeményezésekbe fektetjük, amelyek elősegítik a tiszta mobilitást.” Giles Shrimpton, az EUROWAG autóipari ügyvezető igazgatója.

A Last Mile Solutionsbe történő növekedési beruházás logikus következő lépés azt követően, hogy az Eurowag szolgáltatási stratégiájában áttért az integrált mobilitási megoldásokra, és elkötelezte magát a fenntartható és környezetbarát mobilitási megoldások létrehozása mellett. 

„Az EUROWAG az elmúlt 2 évben számos terméket vezetett be elektromos járművek vezetői és kezelői számára, ezért aztán nagy lehetőségeket látunk a szinergiákra a Last Mile Solution portfóliójával. Úgy véljük, együtt számos terméket illetően tudunk ügyfeleinknek erősebb értékajánlatot tenni. Például: flottakezelő rendszerek, telematika, autóipari navigáció és adatelemzés” – magyarázza Petr Füzék, az EUROWAG e-mobilitási vezetője.

 Eric van Voorden, a Last Mile Solutions társalapítója és vezérigazgatója hozzáfűzi:

 „Ezzel a beruházással olyan mélyreható együttműködést alapoztunk meg, amely egyedülálló az EV töltési szektorban. Az EUROWAG és a Last Mile Solutions közötti technikai és kereskedelmi szinergiák mellett szilárd személyes és vállalkozói összhang is jelen van a szervezet között. Ez a növekedési beruházás felgyorsítja összeurópai terjeszkedésünket, és elősegíti olyan új funkciók fejlesztését, amelyek optimalizálják az elektromos járművek vezetőinek ügyfélútját – mindeközben pedig megőrizzük egyedi függetlenségünket céges ügyfeleinkkel szemben.

A két iparágvezető platformszolgáltató közötti partnerség jelentősen hozzájárul majd az európai mobilitási és közlekedési ipar villamosításához. Az ügyfelek az együttműködés eredményeként bevezetett új termékekkel és szolgáltatásokkal már 2021-ben találkozhatnak majd.

lms_with_ew.png

 

Az Eurowagről

Az EUROWAG, 25 évnyi innovációval a háta mögött, Európa leggyorsabban növekvő integrált mobilitási megoldás szolgáltatója. Az EUROWAG célja, hogy egyszerűbbé tegye a kereskedelmi célú közúti fuvarozók életét és üzleti igényeikre megfizethető megoldásokat kínáljon. Legyen szó üzemanyagról, autópályadíj-fizetésről, adó-visszatérítésről, flottakezelésről, pénzügyi szolgáltatásokról vagy egyszerű tanácsadásról – jelenlegi ügyfélkörük 350.000 járművét segítik szerte Ázsiában, Európában és a Közel-Keleten.

További információ a www.eurowag.com oldalon.

A Last Mile Solutions-ről

Az Eric van Voorden és Johan Brouwer által 2005-ben alapított, rotterdami székhelyű Last Mile Solutions Európa egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő elektorom autó (EV) töltési platform szolgáltatója. A Last Mile Solutions iparágvezető platformja lehetővé teszi, hogy a töltési pontok üzemeltetői (CPO), e-mobilitási szolgáltatók (eMSP), a közüzemi szolgáltatók, az autóipari vállalatok és az autógyártók, a flottakezelő és lízingcégek, valamint az önkormányzatok EV-töltési megoldásokat kínálhassanak ügyfeleiknek.

További információ a www.lastmilesolutions.com oldalon.

A Drake Star Partners-ről

A Drake Star Partners egy globális befektetési bank, amely a technológiai, valamint a média- és kommunikációs szektort (TMC) szolgálja ki New Yorkban, Londonban, Párizsban, Münchenben, San Franciscóban, Los Angelesben, Berlinben, Amszterdamban és Genfben. A vállalat világszerte segíti partnereit M&A és vállalati finanszírozás területen. A Drake Star Partners 2004 óta több mint 360 tranzakciót hajtott végre, melynek 70%-a határokon is átnyúlt.

További információ a www.drakestar.com oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://logistics.blog.hu/api/trackback/id/tr5416431198
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása