minden, ami logisztika

Euro Logistics

Euro Logistics

Palletways: új ügyfél a Próbakő Kommunikációnál

2018. december 19. - Euro Logistics

 A Próbakőt választotta hazai kommunikációs ügynökségének a Palletways. A nemzetközi logisztikai cégcsoport idén októberben lépett a magyar piacra, és ehhez kapcsolódó kommunikációs feladatokra keresett partnert. A felkérés a Worldcom PR Group bristoli társügynökségén keresztül érkezett. 

Újabb nemzetközi nagyvállalattal bővítette ügyféllistáját a Próbakő Kommunikáció. Az angliai székhelyű logisztikai cégcsoport, a Palletways Group 2018 októberében lépett a hazai piacra, és novemberben kezdte meg együttműködését a magyar ügynökséggel. A Próbakő sajtókapcsolati munkára, a közösségi médiához kapcsolódó feladatokra, digitális kommunikációra és stakeholder relations tevékenységre kapott megbízást. Az ügynökségnek jelentős tapasztalata van a B2B marketing területén: a Palletways mellett olyan ügyfelek kommunikációját menedzseli mint a műholdflottát üzemeltető SES-Astra, a papíriparban érdekelt olasz Lucart Group, a Virgo Systems szoftverfejlesztő cég vagy a LEO (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége).

A Palletways Group Európa legnagyobb és leggyorsabban fejlődő expressz raklapos áruterítést végző hálózata, amely magyarországi és európai célállomásai között kínál raklapos áruszállítási szolgáltatásokat. A vállalat 13 független magyarországi logisztikai szolgáltató összekapcsolásával építette fel hazai hálózatát, fő elosztó központja pedig Biatorbágyon kapott helyet. A Próbakőt a Worldcom PR Group bristoli társügynökségén, a JBP-n keresztül kérte fel magyarországi kommunikációjának menedzselésére. 

Próbakő Kommunikáció
A Próbakő Kommunikáció public relations, digitális kommunikációs és content marketing szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, a hagyományos sajtókapcsolati munkától kezdve a PR-tanácsadáson, kommunikációs stratégiaalkotáson, kampánytervezésen át a formabontó, kreatív PR-tevékenységekig és social media aktivitásokig. A cég komoly tapasztalatokkal rendelkezik IT, FMCG, egészségügyi, illetve médiacégek és rendezvények kommunikációs munkáinak szervezése területén. Jelenlegi ügyfelei többek között: a SES-Astra CEE, a Virgo Systems, a LEO, a Panasonic, a Walmark, az Artisjus, valamint a Filmbox Hungary.

A Próbakő Kommunikáció a független pr-ügynökségeket tömörítő, nemzetközi Worldcom PR Group tagja.

A bejegyzés trackback címe:

https://logistics.blog.hu/api/trackback/id/tr2815270314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása